Riva breidt service uit met Riva Makelaars

Riva breidt service uit met Riva Makelaars

Maak kennis met onze eigen in-house verkoopservice! De nieuwe wet- en regelgeving rondom woningverhuur kan uitdagingen met zich meebrengen. Mocht verhuur niet meer interessant zijn, kan verkopen een logische stap zijn. Ontdek hoe de totaalservice van Riva u kan helpen om het beste uit uw vastgoed te halen.
12/07/2024

Riva als basis

Riva Rentals bouwt al meer dan tien jaar aan een oer betrouwbare basis. Wij mogen onszelf dan ook prijzen als toonaangevende verhuurmakelaar in Rotterdam, gespecialiseerd in woningen in het midden- en hogere segment. Wij zien onszelf niet alleen als een bemiddelaar tussen verhuurders en woningzoekenden, maar streven ernaar langdurige relaties op te bouwen waarin we de eigenaar volledig ontzorgen. Naast het vinden van de juiste huurder, bieden we gedurende de gehele looptijd van het huurcontract zowel financieel als technisch beheer. Dit betekent dat we alle aspecten van het verhuurproces uit handen nemen, zodat woningeigenaren zich kunnen richten op andere belangrijke zaken zonder zich zorgen te maken over hun vastgoed.

De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot experts op het gebied van vastgoedbeleggingen. Onze klanten profiteren van onze diepgaande kennis van de actuele marktsituatie en de laatste wet- en regelgeving. Dankzij deze expertise kunnen we strategisch met u meedenken over de toekomst van uw vastgoedportefeuille. Bij Riva Rentals vindt u alles onder één dak voor al uw vastgoed gerelateerde vragen. Wij zijn niet zomaar een verhuurmakelaar; wij zijn uw betrouwbare vastgoedpartner. Om u écht van begin tot eind te kunnen ontzorgen, is hier Riva Makelaars.

Riva Makelaars

Bij Riva zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de best mogelijke totaalservice te bieden. Met dit in het achterhoofd, hebben wij ervoor gekozen om onze verkoopdiensten onder de naam Riva Makelaars opnieuw introduceren. Deze beslissing komt mede voort uit de recente veranderingen in wet- en regelgeving rondom woningverhuur in Nederland, die in sommige gevallen minder gunstig kan uitpakken voor verhuurders. Denk hierbij aan de, in deze maand in werking getreden, Wet betaalbare huur. Lees hier alles over in deze blog.

De naam Riva Makelaars kan u bekend voorkomen. Al een tijd terug hebben wij onze service uitgebreid met onze eigen in-house makelaar. Met onze eigen website, heeft Riva Makelaars sindsdien al veel woningeigenaren verblijd met aan- of verkoopdiensten. Middels deze toevoeging aan onze vastgoedservice willen wij bestaande klanten de mogelijkheid bieden om hun woning te koop aan te bieden. Wij bieden persoonlijke vastgoedoplossingen en streven naar een optimaal rendement op uw investeringen.

Mocht blijken dat uw woning in de nieuwe situatie niet het gewenste rendement behaalt, zijn er verschillende paden te bewandelen betreft uw vastgoed. Een van de mogelijkheden die wij met Riva Makelaars bieden, is het begeleiden van een strategische verkoop van uw woning. In sommige gevallen kan het gunstig zijn om uw woning te verkopen en opnieuw te investeren in vastgoed dat beter past binnen de nieuwe regelgeving. Met onze uitgebreide kennis van de Rotterdamse woningmarkt en onze persoonlijke benadering, kunnen we u helpen de beste beslissingen te nemen voor uw vastgoedportefeuille.

Verhuren in de vrije sector

Bij het ontwikkelen van een passende strategie voor uw vastgoed kunnen diverse opties aan de orde komen. Soms is een verbouwing de juiste keuze. Met de nieuwe liberalisatiegrens kan een verbouwing ervoor zorgen dat uw woning meer punten scoort binnen het Woningwaarderingsstelsel en zo in de vrije sector verhuurd kan worden, waar hogere huurprijzen mogelijk zijn. Lees hier alles over in deze door Riva geschreven blog. Verhuren in de vrije sector is vaak wenselijk voor verhuurders, en ook hierin kunnen wij u adviseren en ondersteunen.

Om u van begin tot eind te kunnen ontzorgen, biedt Riva uitgebreide renovatiediensten aan. Vastgoedonderhoud is cruciaal, vooral voor oudere panden. Kleine aanpassingen kunnen al leiden tot een hogere waardering en een verhuizing naar de vrije sector, wat resulteert in een hogere huurprijs en een beter rendement. Soms is een volledige renovatie nodig om een pand te transformeren en te verkopen. Ook hierbij staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.

Spaans vastgoed

Om onze totaalservice helemaal af te maken, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om via Riva Vastgoed Marbella te investeren in Spaans vastgoed. Het investeren in Nederlands vastgoed is de laatste jaren steeds complexer geworden. Dit is onder andere het gevolg van striktere regelgeving en een steeds competitievere markt.

Het afgelopen jaar heeft Riva al diverse Nederlandse investeerders mogen helpen bij de aankoop van Spaans vastgoed en het verstrekken van waardevol advies in Spanje. Het spreiden van risico's is slechts één van de vele voordelen van het investeren in Spaans vastgoed. Er zijn tal van andere voordelen waar u van kunt profiteren, zoals gunstige vastgoedprijzen, aantrekkelijke rendementen, belastingvoordelen, en positieve vooruitzichten voor de toekomst.

Investeren in Spaans vastgoed

Op onze Riva Vastgoed Marbella website delen we uitgebreide informatie en inzichten over deze en andere voordelen van investeren in Spaans vastgoed. Onze Nederlands sprekende vastgoedspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Contact

Heeft u nog vragen over Riva Makelaars, wilt u graag vastgoedadvies ontvangen of is er iets anders waar wij u mee kunnen helpen?

Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivamakelaars.nl.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam