Projecten en nieuwbouw

In opdracht van toonaangevende ontwikkelaars

Projectbeheer

Samenwerking met ontwikkelaars

Riva is gestaag gegroeid door woningen namens particuliere huiseigenaren te verhuren. In de loop der tijd zijn wij steeds vaker appartementen van beleggers en investeerders gaan verhuren en beheren. Dit heeft ervoor gezorgd dat Riva is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van huurwoningen in Rotterdam.

Onze clientèle bestaat vooral uit expats en internationale studenten, maar ook steeds meer particuliere huurders uit Nederland. Onze dienstverlening is inmiddels zeer breed. Riva biedt short-stay aan en is ook als makelaar actief, waarbij wij aankoop en verkoop doen voor een groeiend aantal klanten.

Deze zeer uitgebreide ervaring heeft ertoe geleid dat ontwikkelaars vertrouwen in ons hebben en ons bij hun projecten betrekken. Wij kennen de markt.
Riva denkt mee over promotie, de kansen in het gebied en de mogelijke doelgroep aan huurders. Ook zetten wij ons netwerk en social mediakanalen in om nieuwe huurders aan te dragen en nemen op verzoek vervolgens ook het beheer op ons. 

Zo zijn samenwerkingen ontstaan met Kroonenberg Groep en andere lokale en nationale ontwikkelaars. 

Project

Prinsenpark

In het grote park van de wijk Prinsenland in Rotterdam, wordt gebouwd aan een bijzonder en elegant wooncomplex. Het zal 82 mooie appartementen en penthouses omvatten, met een eigen parkeerplaats onder het complex. De woningen in Prinsenpark zijn tussen de 54 en 208 vierkante meter groot en bieden modern comfort. In het Prinsenpark kan stads worden gewoond, met de voordelen van wonen in het groen.

Project

Lloyd Yard

In Lloyd Yard komen 7 unieke gebouwen samen, elk met een eigen karakter en uitstraling. Het ontwerp haalt, naar eigen woorden, inspiratie uit het historische kadebeeld, waar grote panden en loodsen afwisselden in grootte en hoogte. Dit complex onderscheidt zich door een speelse mix van structuren en materialen die met elkaar verbonden zijn. Lloyd Yard staat voor een groene, gezonde omgeving voor iedereen die in het complex woont of hier gebruik van maakt. Daarnaast maakt het complex plek voor ondernemers die dit plekje aan de Maas eigen willen kunnen noemen.

Kroonenberg

Wonen in de Voorstraat

Kroonenberg heeft een monumentaal herenhuis in het centrum van Dordrecht getransformeerd naar 9 nieuwbouwappartementen. Allen voorzien van een royale woonkamer met grote raampartijen met uitzicht op charmante oude gevels. Daarnaast beschikken de woningen over een nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur, een nieuwe luxe badkamer, 2 slaapkamers, een eigen separate berging en balkon!

 

Kroonenberg

Wonen in Hoogvliet

Kroonenberg Groep heeft voormalige winkelruimtes in Winkelcentrum Hoogvliet getransformeerd tot 19 ruime huurappartementen. Riva mag de nieuwe huurwoningen te huur aanbieden. Ontwikkelaar Kroonenberg Groep heeft vertrouwen in onze ervaring met het verhuren van woningen in de regio Rotterdam. Neem contact op als u interesse heeft.

Wonen

Machinistenhof

In opdracht van een Rotterdamse ontwikkelaar, die al veel toonaangevende projecten heeft gerealiseerd in de stad, mogen wij nu 20 appartementen verhuren in een nieuw complex aan de Laan op Zuid. Machinistenhof is de derde en laatste fase van de gebiedsontwikkeling Parkstad, die de Afrikaanderwijk en de Kop van Zuid met elkaar moet verbinden. Met alle voorzieningen in deze omgeving, is dit de ideale plek om te wonen voor jonge gezinnen en starters. 

Wonen

Schiedamsesingel

In het steeds populair wordende Cooldistrict, met de Witte de Withstraat als levensader, komen steeds meer kleinschalige projecten samen. Riva mag namens een betrokken ontwikkelaar 22 appartementen verhuren en beheren. Aan de Schiedamsesingel zijn instapklare studio's ontwikkeld, volledig voorzien van meubilair en verdere uitzet.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Interesse? Neem contact met ons op