Projecten in beheer van Riva

In opdracht van toonaangevende ontwikkelaars

Projectbeheer

Samenwerking met ontwikkelaars

Riva is gestaag gegroeid door woningen namens particuliere huiseigenaren te verhuren. Vervolgens gingen we ook steeds vaker appartementen van beleggers en investeerders verhuren en beheren. Daardoor zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van huurwoningen in Rotterdam.

Onze clientèle bestaat vooral uit expats en internationale studenten maar ook steeds meer particuliere huurders uit Nederland. Onze dienstverlening is inmiddels zeer breed.
We bieden short stay maar we zijn ook als makelaar actief en doen aankoop en verkoop voor een groeiend aantal klanten.

Deze zeer uitgebreide ervaring heeft er toe geleid dat ontwikkelaars vertrouwen in ons hebben en ons bij hun projecten betrekken. Wij kennen de markt.
Riva denkt mee over promotie, de kansen in het gebied en de mogelijke doelgroep aan huurders. Ook zetten wij ons netwerk en social media-kanalen in om nieuwe huurders aan te dragen en nemen op verzoek vervolgens ook het beheer op ons. 

Er zijn samenwerkingen met Kroonenberg Groep en andere lokale en nationale ontwikkelaars. 

Kroonenberg

Wonen in de Voorstraat

Kroonenberg heeft een monumentaal herenhuis in het centrum van Dordrecht is naar initatief van Kroonenberg Groep getransformeerd naar 9 nieuwbouw appartementen. Allen van een royale woonkamer met grote raampartijen met uitzicht op charmante oude gevels, een nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur, een nieuwe luxe badkamer, 2 slaapkamers, eigen separate berging en balkon!

 

Kroonenberg

Wonen in Hoogvliet

Kroonenberg Groep heeft voormalige winkelruimtes in Winkelcentrum Hoogvliet getransformeerd tot negentien ruime huurappartementen. Riva Makelaars mag de nieuwe huurwoningen te huur aanbieden. Ontwikkelaar Kroonenberg Groep heeft vertrouwen in onze ervaring met het verhuren van woningen in de regio Rotterdam. Neem contact op als u interesse heeft.

Machinistenhof

In opdracht van een Rotterdamse ontwikkelaar die al veel toonaangevende projecten heeft gerealiseerd in de stad mogen wij nu 20 appartementen verhuren in een nieuw complex aan de Laan op Zuid. Machinistenhof is de derde en laatste fase van de gebiedsontwikkeling Parkstad die de Afrikaanderwijk en de Kop van Zuid met elkaar moet verbinden. Met alle voorzieningen in de omgeving is dit de ideale plek om te wonen voor jonge gezinnen en starters. 

Schiedamsesingel

In het steeds populair wordende Cooldistrict, met de Witte de Withstraat als levensader, komen steeds meer kleinschalige projecten. Riva mag namens een betrokken ontwikkelaar 22 appartementen verhuren en beheren. Aan de Schiedamsesingel zijn instapklare studio's ontwikkeld, volledig voorzien van meubilair en verdere uitzet.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

breng uw project onder bij riva