Rotterdam Zuid

Rotterdam-Zuid steeds aantrekkelijker voor studenten en expats

Rotterdam-Zuid meer in trek bij studenten en expats

Veel studenten, maar ook expats weten Rotterdam-Zuid steeds makkelijker te vinden. Wij merken dat de vraag naar huurwoningen in de wijken ''voorbij de Erasmusbrug'' enorm toeneemt sinds de zomer van 2017. Uiteraard was de Kop van Zuid met de Wilhelminapier al langer een toeristische trekpleister en een populaire wijk om te wonen, echter relatief zeer prijzig t.o.v. de bestaande bouw verder op Zuid. Eerlijkheid gebied te zeggen dat onze verhuurmakelaars tot aan 2017 niet veel te vinden waren in de wijken gelegen achter de Kop van Zuid. 

Wij verhuren meer dan alleen Katendrecht en de Wilhelminapier

Oud-Charlois, De afrikaanderwijk en Feijenoord. Tegenwoordig zijn dit ook courante wijken voor studenten, maar ook voor expats. Inmiddels hebben wij een groot aantal woningen in beheer in straten als de populaire Dordtselaan, Mijnherenlaan, De Pleinweg, maar ook op de Veranda en in Oud-Charlois. Eerlijk is eerlijk. Vroeger was het zo dat je als verhuurmakelaar deze wijken ontweek, omdat veel huurders vaak niet door onze screening kwamen. Het beheer was razend intensief. Tegenwoordig zijn we gelukkig als we langs mogen voor een verhuuropname voorbij de Erasmusbrug op Rotterdam-Zuid.

Verhuurmakelaar voor studenten en expats

Rotterdam-Zuid heeft een enorm rendementspotentieel. De lage aanvangsinvestering in combinatie met de groeiende vraag naar huurwoningen zorgt voor een hoog rendement. Wel is het erg belangrijk dat u rekening houdt met bepaalde punten op het moment dat u voornemens bent een woning in Rotterdam-Zuid aan te kopen als belegging. De VVE's zijn vaak nog niet zo ver als aan de noordkant van de bruggen, maar u dient ook rekening te houden met het Puntensysteem en een courante indeling. 

Woning zorgeloos verhuren op Zuid via Riva

Riva is de specialist als het gaat om het verhuren van panden in Rotterdam-Zuid. De juiste screening in combinatie met gedegen beleggingsadvies zal zorgen voor het maximale rendement. 

Onze beloningen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil verhuren