Projecten in Rotterdam

Riva ondersteunt ontwikkelaars in de Maasstad

Riva wordt door internationaal actieve ontwikkelaars regelmatig betrokken bij nieuwe vastgoedprojecten in Rotterdam. Deze ondernemingen kiezen voor ons vanwege onze kennis van de lokale woningmarkt.

Riva adviseert over Rotterdamse projecten

Nederland kent tientallen projectontwikkelaars en ook buitenlandse partijen plannen steeds meer nieuwbouwcomplexen in het land. Vaker en vaker richten deze ondernemingen hun aandacht op Rotterdam. De gemeenteraad zet in op duizenden nieuwe woningen dit decennium. Dat biedt kansen en verscheidene ontwikkelaars verleggen hun aandacht naar de regio Rijnmond. Aangezien verhuurmakelaar Riva zeer veel ervaring heeft opgedaan in de omgeving en wordt steeds vaker ingeschakeld om kennis te delen over de woningmarkt.

Riva opereert al ruim tien jaar in Rotterdam en omgeving en is de marktleider op het gebied van expat- en studentenhuisvesting. Riva helpt tientallen verhuurders door hen volledig te ontzorgen in het verhuurproces. Onze verhuurmakelaars zijn hoogopgeleide specialisten en nemen graag de rompslomp van het verhuren uit handen. Met een voordelige, transparante en servicegerichte aanpak zorgen wij ervoor dat uw woning zo snel mogelijk verhuurd wordt en dat dit proces volgens de regels en zonder risico verloopt. 

Makelaar voor meer expertise

Riva is ruim tien jaar geleden begonnen met het verhuren van appartementen aan expats en internationale studenten. We beheren inmiddels woningen van tientallen particuliere eigenaren. Door deze directe connectie met huurders en verhuurders weten we precies van de behoeften en wensen zijn. Om het contact met beide doelgroepen te optimaliseren maken we gebruik van innovatieve technieken om informatie te delen. Facturen, huurovereenkomsten, betalingen en meer worden soepel naar de juiste partijen verspreid.

Sinds twee jaar is Riva bovendien uitgebreid tot complete makelaar. Onze RTM-gecertificeerde en ervaren makelaars kopen vanuit Riva huizen aan of verkopen woningen. Deze recente tak zorgt voor weer meer deskundigheid van de woningmarkt in Rotterdam. 

Het is die kennis en ons uitgebreide netwerk in het Rotterdamse dat ons een waardevolle partner maken voor ontwikkelaars.

Riva is tot nu toe vooral betrokken geweest bij projecten op de Noordoever. Wij beheren voor ontwikkelaars panden in de Hoge Heren, Calypso en het Van Vollenhovencomplex. 

Uitbreiding naar Zuid

Binnenkort breiden we uit op Zuid. Daar is ons het beheer van 21 nieuwbouw appartementen gegund. 

Riva is als verhuurmakelaar Rotterdam dus steeds vaker actief voor grote partijen. Ontwikkelaars die zich in Rotterdam willen ori├źnteren of zelfs al projecten op de planning hebben staan kunnen contact opnemen. Maar uiteraard Maar wij onze grondbeginselen niet. Bent u een woningeigenaar en wilt u uw woning verhuren aan expats en internationale studenten dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen over de mogelijkheden. 

Haal meer uit uw vastgoed
met de no┬║1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

ik wil advies