Makelaar Rotterdam

Verkopen, kopen en beleggen in Rotterdam

Makelaar met hart voor Rotterdam

Als makelaar zijn wij op de lokale markt thuis als geen ander. Een makelaar die weet dat de huizenmarkt is veranderd, en zeker in Rotterdam. Andere economische omstandigheden, nieuwe ontwikkelingen op de zakelijke markt, en meer. Een huis vinden is makkelijk, maar kopen een stuk lastiger. Verkopen daarentegen gaat snel, maar de aansprakelijkheid en de beste condities zijn belangrijk. Hoe gaan we als makelaar om met deze nieuwe woningmarkt? Er wordt meer van ons gevraagd om u tevreden te houden met maximaal resultaat. Onze lokale kennis en ervaring spelen daarin een belangrijke rol. Maar dat is niet alles. Van net zo grote waarde is de relatie met de klant. Met u. Wij makelen op basis van vertrouwen en daarom zijn al onze diensten op basis van no cure, no pay.

Riva Makelaars voor verkoop, aankoop en beleggingen

Naast Riva Rentals is er een aparte tak voor de verkoop en aankoop van woningen, namelijk Riva Makelaars met gespecialiseerde verkoopmakelaars en aankoopmakelaars. Zij kennen de woningmarkt in Rotterdam als geen ander met meer dan 20 jaar ervaring.

No cure no pay makelaarsdiensten

Door ons uitgebreide netwerk in Rotterdam weten wij als makelaar precies waar voor u de kansen liggen om het maximale uit uw situatie te halen. Ons kantoor heeft een breed dienstenpakket voor alle vastgoedactiviteiten. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, beheer of een belegging. Al deze diensten zijn op basis van no cure, no pay en afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit houdt in dat u alleen betaalt op het moment bij succesvolle bemiddeling. 

Ervaren, enthousiast en heel erg aardig

We werken met een heel leuk team bestaande uit goed gekwalificeerde collega's. Allen met een passie voor de makelaardij en uitgebreide kennis van Rotterdam en wat deze mooie, groeiende stad te bieden heeft. Van de Kop van Zuid tot Rotterdam Noord met Blijdorp en Hillegersberg en van Kralingen en het centrum tot Capelle aan den IJssel; onze makelaars kennen de Rotterdam woningmarkt als geen ander. 

Hoogste opbrengst garantie bij verkoop

Uiteraard willen wij u graag persoonlijk adviseren en uitleggen waarom wij de maximale prijs voor u realiseren bij verkoop. Onze medewerkers zetten graag een stap extra voor u. U ontdekt het vanzelf tijdens onze persoonlijk gesprekken.

Kopen? Een huis vinden is makkelijk, maar gegund krijgen een stuk lastiger

Als u een huis wilt kopen in Rotterdam, dan moet u er snel bij zijn. De schaarste op de Rotterdam woningmarkt is enorm momenteel. De frustratie van veel huizenkopers in onze havenstad is dat ze na veel bezichtigingen de woning niet gegund krijgen. Een andere particulier of belegger is ze steeds voor. Op Funda of Facebook uw droomhuis zoeken is geen probleem, maar de daadwerkelijke gunning wel en dat zorgt voor grote teleurstellingen. Hier kan een aankoopmakelaar zeker waarde toevoegen? Een makelaar met een goed netwerk in Rotterdam kan soms al een bezichtiging regelen voordat een huis op Funda verschijnt. Zo wordt de kans op de aankoop van uw droomhuis in Rotterdam een stuk groter. De aankoopmakelaar van Riva Makelaars werkt proactief met zoeken en zorgt voor de beste voorwaarden. 

Onze beloningen

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Contact met makelaar