Onroerend goed verhuren Rotterdam

Profiteer van de komst van veel internationals naar Rotterdam

Investeren in Rotterdam voor direct en indirect rendement

Wilt u snel verhuren met de hoogste prijs garantie? Rustig genieten van uw rendement zonder de rompslomp van woningverhuur? Lees hieronder meer over onze management service.

Onroerend goed verhuren was nog nooit zo makkelijk en voordelig

Zorgeloos genieten van uw rendement zonder dat u wakker hoeft te liggen over zaken rondom de verhuur van uw onroerend goed. Met onze verhuurmanagement service hoeft u alleen nog maar naar uw rekening te kijken! 

Voordelen

 • U krijgt geen problemen met de Belastingdienst. Het uit handen geven van het management via een verhuurmakelaar zorgt ervoor dat u niet extra wordt belast wegens actief vermogensbeheer
 • U hoeft alleen maar naar uw bankrekening te kijken, want de huurpenningen worden door Riva overgemaakt. We verzorgen het complete debiteurenbeheer
 • Ook de afwikkeling van de waarborgsom verzorgen wij voor u
 • U heeft geen contact met de huurder, wij zijn contactpersoon gedurende de gehele huurperiode 
 • Heeft u een kapotte wasmachine of een lekkage? Geen zorgen, ons serviceteam pakt het binnen 24 uur op
 • Geen leegstand, wat uiteraard ten gunste komt van het rendement. De huuropzegging van de huidige huurder komt als eerste bij ons binnen, waardoor we de woning binnen een maand direct weer kunnen verhuren. 
 • Schoonmaak bij oplevering via onze eigen professionele schoonmaaksters
 • U betaalt ons alleen op het moment dat de woning is verhuurd. Daarnaast betaalt u bij ons geen bemiddelingsvergoeding vooruit, zoals bij de meeste verhuurmakelaars. Wel brengen we een opstartvergoeding in rekening. We maken professionele foto's van de woning en plaatsen deze samen met een aantrekkelijke beschrijving op onze eigen site en onze social media. Uiteraard plaatsen we de woning ook op relevante sites als Funda en Pararius.

Rotterdam voor direct en indirect rendement

Waardestijging onroerend goed op termijn

Het zal u vast niet ontgaan zijn. Rotterdam is hot en met name de onroerend goed markt. De vierkante meter prijzen liggen relatief nog laag ten opzichte van de andere grote steden in Nederland, maar dat verschil wordt kleiner naarmate de havenstad steeds populairder wordt. De kwaliteit van leven neemt enorm toe en alle faciliteiten zijn aanwezig om door te groeien naar een echte wereldstad. Investeert u nu in onroerend goed, dan is de kans groot dat u op lange termijn gaat profiteren van een interessante waardestijging. Wilt u toch nu profiteren van uw overwaarde? Maak dan een afspraak met één van onze verkoopmakelaars om de mogelijkheden en de markt te bespreken. 

Direct rendement

De huurprijzen in Rotterdam waren altijd al relatief hoog, met name op de betere locaties in het centrum, Blijdorp, Kralingen, Het Scheepvaartkwartier en op de Kop van Zuid. Met de groeiende vraag van expats en internationale studenten zien wij de huurprijzen nog verder stijgen wat uiteraard ten gunste komt van uw directe rendement.

Geen actief vermogensbeheer voor uw onroerend goed

Wanneer u als privé persoon onroerend goed gaat kopen om te verhuren, dan heeft u kans dat de belasting dit ziet als winst uit onderneming (of resultaat uit overige werkzaamheden). Wanneer moet u zich zorgen gaan maken? Dit is nogal een grijs gebied, maar de Belastingdienst stelt één grote vraag, namelijk:  ''wat doet u zelf''? Hoe meer u actief bezig bent met de werkzaamheden rondom de verhuur, hoe groter de kans dat de Belastingdienst u gaat belasten voor actief vermogensbeheer. Hetzelfde geldt op het moment dat u zonder te verhuren direct van een snelle winst profiteert bij handelen van onroerende goed. (Aankopen en snel verkopen). Geeft u het beheer volledig uit handen dan loopt u geen risico om extra belast te worden.

Veel expats en internationale studenten naar Rotterdam

Internationale studenten

De Erasmus Universiteit groeit enorm en wij merken dat de vraag naar onroerend goed onder de studenten veel groter is dan het aanbod, met name in de zomerperiode. Als verhuurmakelaar verhuren wij met name aan de internationale masterstudenten, hier hebben wij goede ervaringen mee qua bewoning en tijdige betaling. 

Expats in Rotterdam

Gemiddeld verhuren wij één woning per dag aan een expat, dankzij onze grote netwerk aan bedrijven en relocationbureaus. 2019 belooft een druk jaar te worden met expats, want veel bedrijven hebben er voor gekozen om bepaalde afdelingen binnen Europa naar Rotterdam te verhuizen. Wij verwachten dat verhuurders hier enorm van gaan profiteren. Ook als u wilt investeren in vastgoed dan helpen onze aankoopmakelaars u bij het aankopen van onroerend goed.

Verhuur is vrijblijvend en transparant

Zoals aangegeven werken onze verhuurmakelaars alleen op no cure, no pay basis. U betaalt alleen op het moment dat we de woning voor u hebben verhuurd. Geen vooruitbetaalde bemiddelingsvergoedingen, maar een transparante en voordelige manier van vergoeden op het moment dat er huurpenningen worden geïncasseerd. Plan gerust een vrijblijvend een afspraak met een makelaar om de maximale huurprijs te bepalen en om verder te informeren naar onze unieke werkwijze.

Onze beloningen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Onze werkwijze