Bent u in het bezit van een geheel complex? Riva kan ook het beheer van u overnemen!

Bent u in het bezit van een geheel complex? Riva kan ook het beheer van u overnemen!

Bent u in het bezit van een geheel woningcomplex? Deze in zijn geheel verhuren via Riva kan voordelen met zich meebrengen. Lees hier in deze blog meer over.
26/09/2023

Volledig complex

Indien u in het bezit bent van een volledig woningcomplex en u deze wilt verhuren tegen een goed rendement, waarbij u volledig wordt ontzorgd, dan bent u bij Riva Rentals aan het juiste adres! Een geheel complex, wat ook wel onaangebroken bezit wordt genoemd, kan bijvoorbeeld variëren van een geheel herenhuis tot aan een groter appartementencomplex. In zo’n geval komen er extra handelingen kijken bij het verhuren en beheren van uw woning. Aangezien u zelf de VVE bent, dient u als eigenaar zelf zorg te dragen voor periodiek onderhoud. Denk hierbij aan schoonmaak van de algemene ruimtes, glasbewassing aan de buitenzijde en het tuinonderhoud. Tevens is het raadzaam om servicecontracten af te sluiten voor de Cv-ketels en andere apparatuur die in het complex aanwezig zijn. Daarnaast is het wenselijk een onderhoudsplan inclusief begroting op te stellen voor de lange termijn, zodat het complex goed onderhouden blijft. Dit zorgt op de lange termijn voor zo min mogelijk gebreken. Op deze manier heeft u inzichtelijk met welke toekomstige onderhoudskosten u rekening dient te houden. Op die manier komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan en kunt u toekomstig onderhoud tijdig inplannen. Dit zijn een hoop zaken waar u rekening mee dient te houden en wij begrijpen als geen ander dat u als professioneel belegger ook op dit vlak ontzorgd wil worden.

Riva beheert volledige woningcomplexen

De laatste jaren verhuren wij naast losse objecten ook volledige woningcomplexen, waarin wij u als eigenaar of professioneel belegger volledig ontzorgen. Dus we dragen niet alleen zorg voor het vinden van de juiste huurders, maar zorgen tevens voor het financiële en technische beheer van het complex. Onze processen en systemen zijn dusdanig ingericht en geautomatiseerd dat wij eenvoudig servicekostenafrekeningen kunnen maken en doorbelasten. Wij hebben een uitgebreid netwerk van servicepartners waarmee wij namens u onderhoudscontracten kunnen afsluiten voor onder andere schoonmaak, glasbewassing en elektrische apparatuur. Daarnaast hebben wij een team van specialisten die kunnen meehelpen bij het opstellen van een onderhoudsplan inclusief een begroting. Mocht het onderhoud uiteindelijk uitgevoerd moeten worden, dan kunnen wij ook hierin uw partner zijn.

Isaäc Hubertstraat

Een mooi voorbeeld van een door Riva verhuurd en beheerd complex is gelegen aan de Isaäc Huberstraat, in de levendige wijk Crooswijk. Dit centraal gelegen complex is recentelijk getransformeerd tot 23 moderne appartementen, hierover kunt u meer lezen in deze blog. Deze appartementen variëren van 1 tot 4 slaapkamerwoningen, allen met berging en een buitenruimte in de vorm van een balkon of tuin. Riva heeft dit complex in mum van tijd verhuurd en neemt de reguliere onderhoudswerkzaamheden voor haar rekening, zoals het maandelijks schoonmaken van de portieken en periodieke glasbewassing. Op dit moment worden er onderhoudscontracten gemaakt voor alle nieuwe Cv-ketels en de hydroforpomp. Daarnaast wordt er een meerjarig onderhoudsplan opgesteld, te denken valt aan verfwerkzaamheden aan de buitenkant van het complex en het op termijn opfrissen of eventueel renoveren van de binnenzijde van de woningen. Voor een eigenaar is het prettig om het complex in goede staat te houden, zodat er weinig klachten van huurders komen. Bovendien levert een goed onderhouden complex meer huur op, wat op positieve wijze bijdraagt aan het rendement. Door middel van het opstellen van een meerjarenplanning, inclusief begroting, weet de eigenaar exact wat hij in de toekomst kan verwachten en kan hierop kan anticiperen. Dit verstaat Riva onder complete ontzorging. Wij zijn dus niet alleen uw verhuurpartner, maar ook uw partner voor vastgoedbeheer.

Riva Rentals blog complex

Het advies van Riva

Met iedere blog die wij voor u schrijven proberen wij een bepaald, in onze ogen belangrijk, onderwerp toe te lichten op het gebied van vastgoed. Het doel hiervan is natuurlijk om u als lezer te informeren, zodat u alle ins en outs begrijpt en deze kunt toepassen op uw persoonlijke situatie. In dit geval wilde wij onder de aandacht brengen dat u als eigenaar van volledige complexen ook bij Riva in goede handen bent. Dus bent u in het bezit van een volledig pand of complex en bent u op zoek naar de juiste partner voor het verhuren en beheren van uw vastgoed. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vastgoedspecialisten kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen ontzorgen.

Contact

Heeft u nog vragen over het verhuren van uw woning en de opties hierin? Neem contact met ons op door te mailen naar info@rivarentals.com.

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam