Verbouwingsprojecten

De verbouwing

Uw beleggingspand

Heeft u een beleggingspand aangekocht dat nog verbouwd dient te worden voordat het de verhuur in kan? Riva kan dit project op zich nemen. Een kwalitatieve verbouwing is van belang om het maximale rendement te behalen voor de verhuur. Afhankelijk van de opdracht bekijken we de verschillende mogelijkheden en maken we een plan voor de desbetreffende woning. Wilt u dat wij de woning verbouwen, maar kiest u zelf voor het interieur? Dan is dat geen probleem. Heeft u toch liever dat wij u adviseren over het interieur, dan pakken wij dit ook op.

Gewoonlijk wordt de woning eerst, indien nodig, volledig gestript en vervolgens weer opgebouwd. Wanneer de woning logisch is ingedeeld zullen wij hierin niks veranderen. In sommige gevallen heeft een woning toch meer potentie. Doordat we de woning herindelen creëren we bijvoorbeeld meer ruimte en kamers wat uiteindelijk de huuropbrengst ten goede komt. En veelal wordt ook de complete infrastructuur (bv. het elektra) van de woning onder handen genomen. Naast het in orde maken van de basis kunnen we de woning in alle luxe afwerken, zoals het stucen en verven van de wanden, het plaatsen van keuken, sanitair en vloeren. Tijdens al onze verbouwingen treffen we voorzieningen die rekening houden met het puntensysteem.

 

Hieronder een greep uit de diverse verbouwingen die wij volbracht hebben. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Onze projecten

De verbouwingen

Peppelweg

Meer info

Admiraal de Ruyterweg

Meer info

Bernardus Gewinstraat

Meer info

Bierstraat

Meer info

C.P. Tielestraat I

Meer info

C.P. Tielestraat II

Meer info

Lisstraat

Meer info

Stadhoudersweg

Meer info

Scottstraat

Meer info

Wolphaertsbocht

Meer info

Verboomstraat

Meer info

Hontenissestraat

Meer info

Haal meer uit uw vastgoed
met de noº1 verhuurmakelaar
in de regio Rotterdam

Ik wil ook verbouwen